BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Sophie op bezoek bij groothertogin Maria Teresa

De Luxemburgse groothertogin Maria Teresa komt donderdag voor het eerst sinds haar knieoperatie weer in actie. Ze ontvangt dan vertegenwoordigers van de Rode Kruis-organisaties van Europa's zogenoemde kleine landen, zoals Andorra, Malta, Monaco en Liechtenstein. Eén van de gasten is erfprinses Sophie van Liechtenstein.

De groothertogin is eerder deze maand geopereerd en na de ingreep liet het groothertogelijk hof weten dat Maria Teresa zeker enkele weken nodig zou hebben om thuis op Château Berg te herstellen en om weer te leren hoe ze haar knie moet gebruiken. Ze ontbrak dan ook bij de bijeenkomst van staatshoofden van Duitstalige landen in het Duitse Bad Doberan. Haar man groothertog Henri ging daar alleen naartoe.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook