BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Kate maakt excuses over missen evenement

Hertogin Catherine moest woensdag tot haar spijt verstek laten gaan bij de opening van de Clore Art Room, een kunstproject voor kinderen. Ze vindt het heel vervelend dat ze woensdag er niet bij kon zijn, zo laat Kensington Palace weten.

"Ik keek ernaar uit om bij jullie te zijn op deze bijzondere dag, onderdeel van het 50ste jubileum van de Clore Duffield Foundation. Het spijt me erg dat ik niet bij jullie kan zijn om deze mijlpaal te vieren. Als beschermvrouw van de Art Room ben ik er heel trots op om te zien wat voor goed werk deze welzijnsorganisatie doet. Kwetsbare kinderen bloeien op in de veilige omgeving die geboden wordt."

Kate biedt ook nog haar excuses aan: "Mijn oprechte verontschuldigingen voor het feit dat ik er niet bij kan zijn. Ik wens jullie een heel fijne middag. Ik hoop dat ik snel de mogelijkheid heb om de Clore Art Room alsnog te komen bekijken."

De vrouw van prins William noemt geen reden voor haar absentie. Sinds Kate en William bekendmaakten een tweede kindje te verwachten, ligt Kate's openbare programma stil vanwege zwangerschapsklachten.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook