BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Modeontwerper Edouard Vermeulen toont nieuwe collectie

Modeontwerper Edouard Vermeulen liet dinsdag zijn nieuwe voorjaars- en zomercollectie zien in Amsterdam. Verschillende modeliefhebbers waren uitgenodigd om de nieuwe collectie te bezichtigen.

Het modehuis Natan is gevestigd in de Belgische hoofdstad Brussel. Modeontwerper Edouard Vermeulen kwam voor een dagje naar Amsterdam om zijn collectie in Nederland te tonen. De kleding van het modemerk wordt regelmatig gedragen door onze koningin Máxima. Ook de Belgische koningin Mathilde verschijnt regelmatig in outfits van Natan.

De nieuwe collectie bestaat veel uit de kleur oranje. Tijdens het interview met Blauw Bloed legt de modeontwerper uit wat de gedachte achter zijn nieuwe collectie is. Ook gaat Edouard Vermeulen dieper in op de japon die koningin Máxima droeg tijdens Koningsdag.

Bekijk de beelden via het onderstaande filmpje en morgen in het koninklijk nieuws!