BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Carl Philip wil trouwdatum nog niet verklappen

Prins Carl Philip heeft in een televisiegesprek zijn boosheid en frustratie geuit over de manier waarop Zweedse media berichten over zijn verloofde Sofia Hellqvist.

De 35-jarige prins Carl Philip verwees naar de berichten waarin werd gezegd dat Sofia Hellqvist allesbehalve welkom was in de koninklijke familie. "Onzin", aldus de prins die in juni zijn verloving met haar aankondigde. "Ze heeft een warm welkom gekregen."

In het vraaggesprek werd prins Carl Philip ook gevraagd naar de datum van zijn huwelijk met Sofia. Op die vraag wilde hij geen antwoord geven, maar hij verklapte wel dat de datum is vastgesteld.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: