BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Marie geniet van het 'gewone' gezinsleven

Prinses Marie van Denemarken is na zes jaar huwelijk nog steeds erg gelukkig met haar Deense prins. In een recent interview noemt zij prins Joachim haar ‘soulmate’.

 De prinses is zeer gesteld op het normale gezinsleven.  Zo zegt ze: ‘’Het eerste dat ik ’s ochtends doe is mijn kinderen een kus geven.’’  De van origine Française is moeder van prins Henrik van vijf en dochtertje Athena van twee jaar oud.

Voor Marie in het dagelijksleven niet al te veel make-up en geen galajurken of hoge hakken. Het liefst draagt ze gewoon een spijkerbroek met bijpassend t-shirt. 

‘Gewoon’ zijn is volgens de 38-jarige Deense roya alles wat ze nodig heeft om goed te functioneren. Dat normale bestaan gaat goed af, de echtgenote van prins Joachim waagt zich regelmatig op de straat zonder herkend te worden.

Bron: Hellomagazine