BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Weddenschap over zwangerschap Kate ligt stil

Meerdere Britse bookmakers hebben het winstpercentage op de weddenschap dat prins William en zijn vrouw Kate een tweeling verwachten meer dan gehalveerd. Wedkantoor William Hill heeft het wedden hierop zelfs stilgelegd.

De hectiek rondom de weddenschap op een tweeling begon maandagavond. Diverse bookmakers kregen een groot aantal nieuwe klanten binnen die allemaal een hoog bedrag inzetten op de gok dat de hertogin van Cambridge in verwachting is van twee 'royal baby's'.

Meestal worden bedragen van rond de 20 pond ingezet, maar opeens verschenen er inzetten van 1000 pond. Hierdoor denken wedkantoren dat er sprake is van voorkennis. Genoeg reden voor William Hill om het wedden stil te leggen. ''We hebben een heleboel onverwachte inzetten binnengekregen, waaronder een groot aantal nieuwe klanten. Bij elke andere tak van sport zou ik zeggen dat mensen iets weten'', aldus woordvoerder Rupert Adams tegenover Express.

Voorheen kreeg je bij de meeste wedkantoren je ingezette bedrag in twintigvoud terug als Kate van een tweeling zou bevallen, nu is dat 8/1.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: