BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Catherine laat babybuikje zien

Het is een drukke week voor de Britse koninklijke familie. Prins Harry brengt een bezoek aan Oman en zijn grootvader prins Philip zit momenteel in Duitsland. Ook Catherine had gisteren een bezoek in haar agenda staan. Ze was aanwezig bij de ‘Wellbeing in School Awards’ van Place2Be, een liefdadigheidsorganisatie waar ze beschermvrouwe van is.

Het evenement vond plaats in de Queen’s Gallery in Kensington Palace, op een steenworp afstand van het woonhuis van de hertog en hertogin van Cambridge. Place2Be is een organisatie die scholen ondersteunt bij het geven van mentale hulp aan leerlingen. Hun doel is om het zelfvertrouwen van deze kinderen te vergroten- zowel in de klas als daarbuiten.
 
Catherine reikte in totaal twintig awards uit aan leerlingen en leraren. Tijdens de ceremonie droeg ze een zwarte top met een doorzichtige hals en mouwen met stippen. Verder droeg ze lange rok en een tailleriem, waardoor haar groeiende buik goed te zien was.
 
De genodigden waren zeer te spreken over de hertogin. Ze mengde zich tussen de gasten, was zeer geïnteresseerd en praatte door tot het moment dat de award ceremonie begon.
 
In het programmaboekje stond een persoonlijk voorwoord van Catherine. Hierin viel te lezen dat de hertogin zeer te spreken was over de inzet, toewijding en al het harde werk wat wordt verzet. Ze noemt bewonderingswaardig wat scholen, die met Place2Be verbonden zijn, allemaal doen.

Bekijk hier foto's van het bezoek van Catherine.

 

Bron: Dailymail.co.uk

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: