BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Felipe en Letizia lunchen in Brussel

De Spaanse koning Felipe VI heeft woensdag met zijn vrouw Letizia en het Belgische koningspaar geluncht bij het Koninklijk Paleis in Brussel.

Het Spaanse koningspaar is op een officieel kennismakingsbezoek in België en werd in de hoofdstad ontvangen door de Belgische koning Filip en zijn echtgenote koningin Mathilde. Na een ontvangst in het Koninklijk Paleis werd er geluncht. Daarna brachten ze een bezoek aan het federaal parlement van België en ondertekende Felipe het gastenboek.

Het is de eerste keer dat Felipe als Spaanse koning in België te gast is. Dinsdag was het Spaanse koningspaar ook al in Luxemburg om kennis te maken. Half oktober brachten koning Felipe en zijn echtgenote een kennismakingsbezoek aan Nederland.

 

Bron: ANP