BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Hoefijzerbroche voor Britse koningin

Meestal reikt de koningin zelf prijzen uit maar deze week mocht zij er zelf een in ontvangst nemen. De Britse koningin Elizabeth was zeer vereerd met de prestigieuze FEI Lifetime Achievement award, die ze kreeg voor haar toewijding aan de paardensport.

De 88-jarige vorstin werd aangekondigd als een echte paardenliefhebber die in de loop van de jaren een uitzonderlijke band heeft opgebouwd met haar paarden. Ze mocht de award ontvangen uit handen van FEI-president prinses Haya, de zus van koning Abdullah van Jordanië tijdens een privégelegenheid op Buckingham Palace.


De prijs die het Britse staatshoofd in ontvangst mocht nemen bestaat uit een prachtig wit goud en diamanten broche van negen met elkaar verbonden hoefijzers, die speciaal voor de koningin is ontworpen.


Bron: Hellomagazine

 

 

 

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: