BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Spaans koningspaar aangekomen in Brussel

De Spaanse koning Felipe VI en zijn vrouw koningin Letizia zijn woensdag aangekomen in Brussel. Het Spaanse koningspaar is op kennismakingsbezoek in België en werd in de hoofdstad ontvangen door de Belgische koning Filip en zijn echtgenote koningin Mathilde.

Het officiële Twitteraccount van het Belgische Koninklijk Huis deelt verschillende foto's van de ontmoeting. Het ontvangst vond plaats in het Koninklijk Paleis in Brussel.

Dinsdag was het Spaanse koningspaar ook al in Luxemburg om kennis te maken. Onderdeel van het bezoek was onder meer een ontmoeting met groothertog Henri van Luxemburg en diens echtgenote. Half oktober brachten koning Felipe en zijn echtgenote ook al een kennismakingsbezoek aan Nederland.

 

Bron: ANP

De royals dinsdag in Luxemburg

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: