BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Catherine in gesprek met jonge scouts

Ze is getrouwd met een prins, maar ze is geen prinses. Sterker nog, Catherine hoeft ook niet te worden aangesproken als hertogin van Cambridge, zoals haar officiële titel luidt. "Noem me maar gewoon Catherine", zei ze dinsdag bij een bezoek aan een nieuwe scoutingclub in Londen.

"O God, het is prinses Kate!", gilde één van de jonge scouts volgens People toen hij de vrouw van prins William zag. Nadat de Britse had aangegeven dat 'Catherine' voldoende was, zei ze tegen de jongen: "Leuk om je te ontmoeten." De vijf maanden zwangere hertogin droeg een zwarte capuchontrui en een spijkerbroek tijdens haar ontmoeting met de bevers, zoals de scouts tussen de vijf en acht jaar oud worden genoemd.

Een van de opdrachten die Kate dinsdag kreeg, was een taart versieren terwijl ze geblinddoekt was. Het doel: kinderen laten zien hoe het is om met een handicap te leven.

 

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: