BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

De Blauw Bloed jubileumdag: Achter de schermen

Na weken voorbereiding, promotie en veel enthousiaste fans was het eindelijk zover. Afgelopen zaterdag was de Blauw Bloed Jubileumdag op Paleis Het Loo in Apeldoorn. Een dag vol gezellige kerstsferen, en activiteiten met uiteraard een koninklijk tintje.

Blauw Bloed bestaat tien jaar en dat moet uitgebreid gevierd worden. Om deze reden wil Blauw Bloed het groter aanpakken en de kijkers de kans geven om een kijkje achter de schermen te nemen. Om deze reden werd de jubileumuitzending van aanstaande zaterdag opgenomen op Paleis Het Loo.  
 
Bezoekers kregen de kans de tentoonstellingen op het paleis te bezoeken en verschillende lezingen bij te wonen over het koningshuis en over Blauw Bloed. De echte fans konden een praatje maken met Jeroen Snel en met hem op de foto. Naast deze activiteiten waagden een paar bezoekers hun voeten op het ijs te zetten en een rondje op de ijsbaan te schaatsen. Onder het genot van een kopje warme chocolademelk zong het koor de kijkers toe.
 
Aanstaande zaterdag is onze laatste uitzending van 2014 te zien. Wij blikken terug op tien jaar royalty en alle mooie momenten die wij met onze kijkers mochten delen. Een uitzending vanaf Paleis Het Loo waarbij verschillende gasten aan het woord komen. In onderstaande video alvast een voorproefje!

 

De achter-de-schermen video

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook