BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Estelle versiert samen met haar ouders de kerstboom

Prinses Estelle heeft samen met haar ouders, kroonprinses Victoria en prins Daniel, de kerstboom versierd. Een filmpje daarvan is te zien op het YouTube-kanaal van het Zweedse koningshuis, of bekijk de beelden hieronder.

Het prinsesje is gehuld in een wit wollen jurkje met daarop rode rendieren. In het haar draagt ze een rood strikje en ook haar lakschoentjes zijn rood, overeenkomend met de kleur van haar moeders jurk. Op het einde van de video wenst het gezin iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Eerder deze week namen Victoria en Estelle een aantal kerstbomen in ontvangst. De Nordman-sparren, die ze kregen uit handen van studenten van de Landbouwuniversiteit, hebben door deze jaarlijkse gebeurtenis de bijnaam 'Koningsspar' gekregen.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: