BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Spaans koningspaar doet kerstkaarten op de bus

De Spaanse koning Felipe en zijn vrouw koningin Letizia hebben hun kerstkaarten op de bus gedaan. Op de officiële website van de Spaanse koninklijke familie is het kaartje te bewonderen. Het is het eerste kerstkaartje sinds Felipe koning is van Spanje.

Het koninklijk paar heeft voor een foto gekozen die genomen is tijdens de beëdiging van koning Filipe VI. Op de foto staan de koning en zijn vrouw koningin Letizia, samen met hun dochters Sofia en Leonor.

Naast de afbeelding staat zowel in het Spaans als in het Engels: "Zalig kerstfeest en een gelukkig 2015." Daaronder is een persoonlijke boodschap van de koninklijke familie te lezen: "Dat de kerstverlangens ook na deze feestdagen voort mogen duren."

Leonor heeft de kaart voor het eerst met haar nieuwe titel mogen ondertekenen: prinses van Asturië.

 

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: