BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Catherine ontmoet pleegouders en -kinderen

De zwangere Catherine was vrijdag opnieuw op pad. De hertogin van Cambridge was aanwezig bij een evenement van The Fostering Network in het noorden van Londen, waar ze pleegouders en -kinderen ontmoette.

Het bezoek was Kate's tweede openbare optreden dit jaar. Ze is weliswaar geen beschermvrouwe van de organisatie, maar het goede doel past volgens Daily Mail wel goed bij haar eigen interesses. Ze is namelijk altijd begaan met het welzijn van kinderen.

De hertogin van Cambridge werd tijdens haar bezoek voorgesteld aan een groep pleegouders. Ook sprak ze met jongeren die recent hun pleeggezinnen hebben verlaten. Ze kon tijdens de besprekingen genieten van cupcakes en brownies die pleegkinderen voor haar hadden gebakken.

"Ik heb veel over pleeggezinnen gehoord. Ik vind het echt geweldig dat ik nu de kans heb om met jullie te praten", citeert Daily Mail de echtgenote van prins William. Veel gezinnen die ze ontmoette hebben jarenlang ervaring met pleegkinderen in diverse leeftijden.

 

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: