BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

De eerste afspraak van Catherine in 2015

Catherine heeft donderdag haar eerste afspraak van 2015 gehad. De zwangere vrouw van prins William bracht een bezoek aan de Barlby Primary School in Londen.

Tijdens haar bezoek gaf Kate, die inmiddels zo'n vijf maanden zwanger is, de kunstkamer in de basisschool officieel zijn naam: The Clore. Kate is beschermvrouwe van het goede doel The Art Room, dat door middel van kunstruimtes in scholen kinderen zelfverzekerder, zelfbewuster en onafhankelijker wil maken. Het kunstlokaal in de Barlby Primary School is vernoemd naar de Clore Duffield Foundation. Deze stichting steunt The Art Room al jaren met donaties.

Kate sprak tijdens haar bezoek met leraren en leerlingen van de school. De hertogin van Cambridge kreeg ook een rondleiding door het gebouw. Vrijdag gaat Catherine weer op pad. Ze is dan aanwezig bij een evenement van The Fostering Network, ter ere van de 'inspanningen van pleegouders'.

 

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: