BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Jordaanse koning Abdullah krijgt bezoek van Duitse minister

De Jordaanse koning Abdullah II heeft maandag bezoek gekregen van de Duitse minister van Defensie, Ursula von der Leyen. Zo laat het Jordaanse koningshuis weten via Twitter.

Naast het bezoek van de Duitse minister kreeg de Jordaanse koning nog meer hoog bezoek. In de ochtend ontving Abdullah II namelijk ook al de Spaanse minister van Defensie en Ontwikkelingssamenwerking José Manuel García-Margallo.

Zondag was de Jordaanse koning nog met zijn vrouw Rania in Parijs om hun eer te betuigen aan de slachtoffers van de aanslagen van vorige week. Samen met heel veel wereldleiders liepen Abdullah en Rania mee in de mars van de republiek. Voor aanvang verwelkomde de Franse president François Hollande het paar bij het Elysée.

Bert Koenders, de Nederlandse minister van Buitenlandse zaken, was onlangs ook in Amman voor een ontmoeting met de Jordaanse koning.

 

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: