BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningin Máxima aanwezig bij uitreiking Kind Centraal Award

Koningin Máxima is dinsdag 3 februari aanwezig bij de uitreiking van de Kind Centraal-award van Stichting Het Vergeten Kind, zo maakt de Rijksvoorlichtingsdienst maandag bekend. De award gaat naar de opvanglocatie Kompaan en De Bocht in Goirle.

De Kind Centraal-award wordt uitgereikt tijdens de Week van het Vergeten Kind. In deze week vraagt de stichting aandacht voor 'vergeten kinderen' in opvangcentra. De prijs gaat ieder jaar naar een opvanglocatie, initiatief, groep, persoon of fondsenwervende activiteit die zich inzet voor deze kinderen.

De opvanglocatie Kompaan en De Bocht in Goirle is er voor kinderen, vrouwen en gezinnen. De organisatie biedt onder meer specialistische jeugdzorg, vrouwenopvang, hulp na huiselijk of eergerelateerd geweld en pleegzorg.

 

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: