BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningin Máxima bij Taal doet meer college in Utrecht

Koningin Máxima heeft donderdag de 'Krachtvinder' gelanceerd. Dat deed ze tijdens een bezoek aan het vierde Taal doet meer college in Utrecht. De Krachtvinder is een online portal waarmee werkgevers en werkzoekenden met een taalachterstand elkaar gemakkelijker kunnen vinden.

Tijdens de bijeenkomst hield Halleh Ghorashi, hoogleraar Diversiteit en Integratie aan de VU van Amsterdam, een toespraak. Aansluitend gingen werkgevers in gesprek met vrijwilligers en cursisten van de organisatie Taal doet meer. Er werd gesproken over de vraag hoe je de talenten van mensen met een beperkte taalvaardigheid beter kunt herkennen en benutten. Koningin Máxima nam deel aan enkele van deze gesprekken.

De foto's

Video

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: