BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningin Máxima reist naar Davos

Koningin Máxima reist deze week nog af naar het Zwitserse Davos en koning Willem-Alexander is aan het eind van de week in Ede. Dat blijkt uit de openbare agenda van het Koninklijk Huis.

Máxima is donderdag en vrijdag in Davos. De koningin is daar voor het World Economic Forum. Ze woont de bijeenkomst bij als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor goede toegang tot financiële diensten.

Willem-Alexander opent op vrijdag in Ede het Akoesticum, een nationaal trainingscentrum voor podiumkunsten. Zowel amateurs als professionals kunnen in het centrum terecht voor muziek, dans en theater.

 

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: