BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Laurent opent European Motor Show Brussels

Prins Laurent heeft donderdagmiddag de 93e editie van de European Motor Show Brussels geopend. De autobeurs vindt plaats in Brussels Expo.

Laurent was donderdag samen met oud-minister Herman de Croo, Brussels minister van Mobiliteit Pascal Smet, oud-burgemeester Freddy Thielemans en Kamerlid Melchior Wathelet bij de opening van de beurs. Belga meldt dat de organisatie van de autobeurs verwacht zo'n 390.000 bezoekers te trekken. De autobeurs is van 16 tot en met 25 januari te bezoeken.

Vorig jaar was het nog de eer aan koning Filip om de autobeurs te openen. Hij maakte toen een proefrit in een elektrische wagen. Een paar dagen later maakte zijn jongere broer, prins Laurent, ook zijn opwachting bij de beurs. Tijdens dit bezoek ging de aandacht ook vooral uit naar zuinige en milieuvriendelijke voertuigen.

 

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook