BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe foto's van tweeling Vincent en Josephine

Vandaag is het feest in Denemarken. Prins Frederik en prinses Mary vieren dat hun kinderen prins Vincent en prinses Josephine 4 jaar zijn geworden. Ter gelegenheid van de verjaardag heeft het Deense hof foto’s van de tweeling vrij gegeven.

De foto’s werden deze zomer gemaakt op het koninklijke schip Dannebrog toen de royals op vakantie waren in Groenland.

Bekijk de foto’s hier.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: