BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins George bezoekt met oma Carole Middleton een boerenmarkt

Prins George heeft onlangs samen met zijn oma Carole Middleton een boerenmarkt bezocht. De kleine prins keek zijn ogen uit, weet het tijdschrift People. Het tripje werd deze week pas opgemerkt door de media.

De zeventien maanden oude prins ging begin december met oma naar de markt in de Engelse plaats Bucklebury, waar zij woont. Prins William en zijn vrouw Catherine waren op dat moment in New York. Carole (59) ging met George op pad zodat de kinderjuf even vrij kon krijgen.

De prins, gekleed in een jasje van tweed, probeerde volgens een ooggetuige allerlei soorten voedsel uit. Vooral de kerstpudding bij een van de kraampjes viel in de smaak, want George kwam terug voor een tweede portie. "Het was geweldig voor het meisje dat die pudding had gemaakt", zegt de dorpsbewoner. "Haar jaar kon vast niet meer stuk!"

George vermaakte zich naar verluidt opperbest op de markt. "Het was heel erg schattig", vervolgt de bron. "George gedroeg zich als een doodnormale peuter. Hij rende in het rond en verkende de markt. Het is echt een snoepje."

 

Bron: ANP

 

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: