BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins George nu al een van de best gekleden

Prins George is pas een jaar oud, maar nu al staat het jongetje in de lijst van best geklede Britse mannen van 2015.

De zoon van prins William en Kate staat op de 49e plek in de lijst van het Britse blad GQ Magazine. "Prins George treedt al in de voetsporen van zijn opa, prins Charles. Hij is hard op weg om de best geklede man van Engeland te worden", vertelt ontwerper Alber Elbaz. Prins Charles staat op de zevende positie. William en zijn broertje Harry komen er niet in voor.

De eerste plek wordt bezet door acteur Eddie Redmayne. Andere mannen zijn Benedict Cumberbatch, Jamie Dornan, Idris Elba en David Furnish. George is overigens niet het enige kind in de top vijftig. De twaalfjarige zoon van David en Victoria Beckham, Romeo, staat er ook in.

 

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: