BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Haakon: 'Klim in een boom of ben gewoon buiten!'

Afgelopen dinsdag openden kroonprins Haakon en prinses Mette-Marit ‘’the year for outdoor life 2015’’, oftewel het jaar van het buitenleven.

In het koude Oslo kwamen 1600 kinderen bijeen om samen met het kroonprinselijk paar het jaar te openen. Het doel is om op een natuurlijkvriendelijke manier het buitenleven te promoten, net zoals het vrij kunnen bewegen en ondernemen in de Noorse natuur.

Bekijk de onderstaande video voor een indruk van de opening met kroonprins Haakon en prinses Mette-Marit:

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: