BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Harry tekent condoleanceregister

Prins Harry heeft vrijdag een bezoek gebracht aan de Franse ambassade in Londen om daar het condoleanceregister te tekenen voor de slachtoffers van de aanslag op het satirische weekblad Charlie Hebdo eerder deze week. Twee mannen, die vrijdag bij een schietpartij zelf om het leven zijn gekomen, doodden daar twaalf mensen, onder wie twee politieagenten.

De prins werd vergezeld door de Franse ambassadeur in Groot-Brittannië, Sylvie Bermann. Voor het condoleanceregister lagen de foto’s van de twaalf slachtoffers. ‘With warmest best wishes', 'met warme beste wensen' was de boodschap die Harry neerpende.

Eerder deze week had zijn grootmoeder koningin Elizabeth vanaf haar winterverblijf Sandringham House al haar medeleven geuit met de slachtoffers en de gewonden van de schietpartij die de afgelopen dagen is gevolgd door nog twee terroristische acties in Frankrijk.

 

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: