BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Laurentien geeft workshop over energiebesparing

Prinses Laurentien heeft vandaag workshop gegeven op de NOT Onderwijsvakbeurs. Ze deed dat in de hoedanigheid van oprichter en directeur van de Missing Chapter Foundation.

In de workshop 'Energiebesparing: hoe leraren samen met kinderen het verschil maken' stond het actiegerichte lesprogramma WaterSpaarders centraal. Dit lesprogramma is een initiatief van de stichting van de prineses, het Wereld Natuur Fonds en Unilever. Het is samen met kinderen en leraren ontwikkeld. Kinderen in de bovenbouw van de basisschool leren zo over warmwaterverbruik en om thuis in actie te komen.

De prinses hield eerder op de dag de openingstoespraak van de vakbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Ze sprak hier over de toekomst van het onderwijs.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: