BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Madeleine en Chris verlaten New York

De Zweedse prinses Madeleine en haar man Christopher O'Neill hebben hun gehuurde appartement in New York verlaten. De ouders van Leonore zijn van plan om zich in Europa te vestigen, maakte het Zweedse hof woensdag bekend.

Het is volgens het Zweedse koningshuis nog niet bekend wat de nieuwe woonplaats van het gezin wordt. Madeleine en Chris hebben geen haast, staat in de verklaring. Voorlopig wonen ze in een appartement in Stockholm.

De zwangere Madeleine vertelde onlangs nog aan de Zweedse publieke omroep dat ze terug zouden keren naar Europa. "Daar woont onze familie", gaf ze aan.

Nieuwe foto van Leonore

Met een foto van haar man Christopher O'Neill en hun dochtertje Leonore wenst prinses Madeleine haar volgers op Facebook alvast een gelukkig nieuwjaar.

“We wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar vol liefde en geluk”, schrijft de Zweedse prinses bij de foto van haar geliefden. Leonore is op de foto geheel in het wit gekleed, compleet met wit mutsje. De foto maakt veel reacties los, want binnen een half uur hadden honderden mensen al op de nieuwjaarswens van de prinses gereageerd.

De dochter van koning Carl Gustaf en Christopher O'Neill verwachten in de zomer van 2015 hun tweede kindje. Ze trouwden op 8 juni vorig jaar. Op 20 februari 2014 beviel Madeleine van hun eerste kindje Leonore.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: