BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Spaans koningspaar opent toerismebeurs

De Spaanse koning Felipe en zijn vrouw koningin Letizia hebben woensdag de International Tourism Fair Fitur 2015 in Madrid geopend. Tijdens zijn bezoek aan de internationale beurs voor de toeristische sector hield de koning een toespraak.

Op de website van de beurs valt te lezen dat er bijna 10.000 bedrijven meewerken uit zo'n 165 landen. Verwacht wordt dat er zo'n 200.000 bezoekers komen. Tijdens hun bezoek maakten de koning en koningin een wandeling over de beurs. Ze gingen daarbij langs bij de stands van onder meer NH Hotels, Iberia en Be Live Hotels. In een volgende hal bekeek het koningspaar het toeristische aanbod in Tunesië, Egypte en Marokko.

De 35e editie van de beurs duurt nog tot 1 februari.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: