BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Belgische hof opnieuw in de fout met kaart

Het Belgische hof heeft een kaart gestuurd om zich te verontschuldigen voor de fout die zij maakte in de dankkaart naar aanleiding van het overlijden van koningin Fabiola. In de eerste kaart werd er gesproken over het overlijden van koningin Paola. Maar ook met de tweede kaart maakt het hof een blunder...

In de nieuwe kaart wordt ditmaal gesproken over het overlijden van KONING Fabiola. Zo laat royalty-journalist Rick Evers weten op zijn Facebookpagina.

 

Bekijk hier het nieuwe kaartje.

 

 

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook