BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningspaar bezoekt Aruba en Bonaire

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima gaan 30 april naar Bonaire. Een dag later bezoekt het koninklijk paar Aruba, meldde de Rijksvoorlichtingsdienst woensdag.

Op Bonaire wonen koning en koningin de viering bij van Día di Rincon, een feestdag waarbij de cultuur en tradities van Bonaire centraal staan. Ze zijn er op uitnodiging van Edison Rijna, de gezaghebber van het eiland.

Op uitnodiging van de gouverneur van Aruba, Fredis Refunjol, bezoeken Willem-Alexander en Máxima op 1 mei het watersportevenement Sail Aruba. Dat speelt zich af in Oranjestad. Sail Aruba staat bekend als het grootste nautische evenement in de Caraïben.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: