BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Kroonprins Frederik poseert in de sneeuw

De Deense kroonprins Frederik heeft zondagmorgen in het zonnige Zwitserse Verbier even een time-out genomen in zijn skivakantie met zijn gezin om te poseren voor de Deense en internationale media.

Volgens Deense media heerste er een opgewekte stemming. Voor het eerst is de tweeling prins Vincent en prinses Josephine nu ook begonnen met skiën en ze maakten al goede vorderingen, aldus kroonprinses Mary. Haar oudere kinderen Christian en Isabella hebben al meer ervaring en genieten echt van de sneeuw, vertelde Mary aan de pers.

In Denemarken is het deze week voorjaarsvakantie en ook de zoons van koningin Margrethe maken daar met hun vrouw en kinderen dankbaar gebruik van om in de Alpen ontspanning en vertier te zoeken. Prins Joachim heeft dinsdag zijn eigen fotosessie.

 

 

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: