BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Albert viert overwinning AS Monaco

Prins Albert kwam woensdagavond juichend het veld op om het elftal van AS Monaco te feliciteren met de 1-3 overwinning op Arsenal in de achtste finales van de Champions League. Met beide armen in de lucht liep prins Albert over de grasmat van het Emirates-stadion in Londen.

De trouwe supporter van AS Monaco bekeek het duel in Londen samen met de Rus Dimitri Rybolovlev, die de club sinds 2011 financieel steunt.

AS Monaco heeft zich woensdagavond een goede uitgangspositie verschaft voor een plaats in de kwartfinales van de Champions League. De return tussen AS Monaco en Arsenal staat over drie weken op het programma.

Bron: ANP

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!