BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

'Prins William en hertogin Catherine willen geen tweede nanny'

Prins William en zijn vrouw Catherine zijn niet van plan een tweede nanny te nemen bij de geboorte van hun tweede kind. Dat melden ingewijden aan Hello Magazine.

Het echtpaar zou zoveel mogelijk zelf voor de baby willen zorgen, net zoals ze met prins George deden toen hij net geboren was. De twee braken toen met de koninklijke traditie door niet meteen een kindermeisje in dienst te nemen. Ook nu zouden ze geen plannen hebben om een nanny of kraamverzorgster in te huren.

Begin september werd bekend dat Catherine zwanger is van haar tweede kind. De baby wordt in de loop van april verwacht. Ze zou opnieuw in St. Mary's Hospital in Londen willen bevallen.

Bron: ANP

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!