BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Beatrice net als zus Eugenie naar Amerika

Prinses Beatrice, de dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson, volgt een financiële opleiding in de Verenigde Staten. Dat heeft een woordvoerder van de hertogin van York bevestigd tegenover de Daily Mail.

Andere media hadden al bericht over de verhuizing van Beatrice naar Amerika. Waar de prinses haar opleiding volgt, is niet onthuld.

Prinses Beatrice (26) is de oudste dochter van Andrew en Sarah. Haar jongere zus prinses Eugenie woont sinds 2013 in New York, waar ze werkt voor een veilinghuis.

Beatrice, die zelf haar geld moet verdienen, werd eerder dit jaar nog fel bekritiseerd omdat ze alleen maar vakantie zou gaan en niet op zoek zou zijn naar werk nadat ze haar stage bij Sony Pictures had beëindigd.

De prinses deed dat nadat hackers met succes de computers van Sony waren binnengedrongen en veel interne correspondentie én gegevens over de beloning van Beatrice op straat hadden gegooid.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook