BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Beatrix aanwezig bij diner in Berlijn

Prinses Beatrix is 8 februari aanwezig bij een diner van het Trilateral Academic Centre for European Studies op het Duitse Ministerie van Buitenlandse Zaken in Berlijn. Dat maakte de Rijksvoorlichtingsdienst dinsdagochtend bekend.

Het diner vestigt de aandacht op het Trilateral Center for European Studies, een samenwerkingsverband tussen een Israëlische, Jordaanse en Palestijnse onderwijsinstelling, ondersteund door het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Het centrum biedt studenten uit het Midden-Oosten gezamenlijk een leergang Europese studies aan. Het doel van deze studie is hen meer te leren over de Europese Unie en tegelijkertijd contacten en wederzijds begrip op te bouwen.

Het diner wordt voor de vierde keer georganiseerd.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook