BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Beatrix naar diner in Berlijn

Prinses Beatrix woont zondag een diner in Berlijn bij. Het is een bijeenkomst van het Trilateral Academic Centre for European Studies op het Duitse Ministerie van Buitenlandse Zaken in de Duitse hoofdstad.

Het centrum biedt Jordaanse, Israëlische en Palestijnse studenten gezamenlijk een leergang Europese Studies aan. Het doel van deze studie is hen meer te leren over de Europese Unie en tegelijkertijd contacten en wederzijds begrip op te bouwen. De studenten volgen gezamenlijk een studieprogramma aan de Heinrich Heine Universiteit in Düsseldorf.

Het diner vindt plaats om aandacht te vestigen op het idee achter het studieconcept en het studiecentrum. De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Frank-Walter Steinmeier houdt een toespraak, zo laat de Rijksvoorlichtingsdienst weten.

 

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: