BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Beatrix ontmoet studenten Midden-Oosten

Prinses Beatrix wordt zondagavond tijdens het diner dat ze in Berlijn bijwoont in het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken getrakteerd op een kort muzikaal intermezzo onder leiding van maestro Daniel Barenboim.

De prinses is in Duitsland te gast bij een eten voor deelnemers een Europees studieprogramma waaraan wordt deelgenomen door studenten uit Palestina, Jordanië en Israël. Het programma wordt ondersteund door het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Doel van het samenbrengen van de studenten uit de drie gebieden is hen meer te leren over de Europese Unie en tegelijkertijd met elkaar in contact te brengen. Het diner is bedoeld om aandacht te vragen voor het studiecentrum. De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Frank-Walter Steinmeier is gast-en tafelheer van de prinses. Hij zal tijdens het diner ook het woord voeren.

Beatrix heeft voor het eten een ontmoeting met studenten en professoren en gaat ook met hen op de foto.

 

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!