BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koning Willem-Alexander bij Future Force Conference 2015

Koning Willem-Alexander is woensdag 25 maart 2015 aanwezig bij de afsluiting van de Future Force Conference 2015 in het Nationaal Militair Museum in Soest.

Voorafgaand aan de afsluiting ontvangt de Koning de opperbevelhebber van de NAVO-strijdkrachten (Saceur), generaal Philip Breedlove in het museum in audiëntie.
 
De driedaagse conferentie richt zich op de krijgsmacht van de toekomst. Commandant der Strijdkrachten, generaal Tom Middendorp heeft (inter)nationale civiele en militaire partners uit wetenschap, industrie en overheid uitgenodigd om de toekomstige veiligheidsuitdagingen in kaart te brengen en na te denken over mogelijke oplossingen. De uitkomsten van de conferentie moeten ook een bijdrage leveren aan de doorontwikkeling en inzetbaarheid van de Nederlandse krijgsmacht.

Bron: ANP