BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Andrew feliciteert dochter Eugenie op bijzondere manier

Prins Andrew heeft zijn dochter prinses Eugenie maandag op een wel heel bijzondere manier gefeliciteerd met haar 25e verjaardag. Hiervoor schakelde hij namelijk zo'n vierhonderd mensen in die naar St. James Palace waren gekomen voor een conferentie waarbij hij een toespraak gaf.

Terwijl Andrew op het podium stond, met alle mensen in de zaal, maakte de prins via zijn iPad een videoverbinding met zijn dochter. Zij was op dat moment, samen met haar zus Beatrice en hun moeder Sarah Ferguson, in New York. In een kort filmpje, dat op de website van People staat, is te zien dat Andrew het publiek om hulp vraagt.

Op het moment dat Eugenie, haar zus en moeder in beeld verschijnen, zingt de zaal haar toe. De prinses was duidelijk in een feestelijke stemming, ze had een feestbril op en keek blij en verbaasd door de actie van haar vader. "In het begin keek iedereen een beetje gek op, maar al snel deed iedereen enthousiast mee", vertelt een deelnemer van de bijeenkomst aan People.

Bekijk hier de bijzondere felicitatie.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: