BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Charles op bezoek bij Obama

Prins Charles en zijn echtgenote Camilla zijn donderdag langs geweest op het Witte Huis. Op de derde dag van het vierdaagse bezoek dat de prins en zijn vrouw brengen aan Amerika stond er een ontmoeting met de Amerikaanse president Barack Obama en vice-president Joe Biden op de agenda.

De perschef van het Witte Huis liet voor het bezoek weten dat de ontmoeting in het teken zou staan van het aanhalen en versterken van de historische en culturele banden tussen Amerika en Groot-Brittannië.

Het was niet voor het eerst dat prins Charles een bezoek bracht aan Obama in het Witte Huis. In mei 2011, een paar dagen na het huwelijk van prins William en Catherine, was hij er ook al eens.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: