BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

William en Catherine zoeken huishoudster

Terwijl de zwangere Catherine afgelopen donderdag 'downstairs' een kijkje nam in de keukens van Downton Abbey, blijkt dat de hertogin van Cambridge zelf ook op zoek is naar een hulp in de huishouding.

Prins William en zijn echtgenote Catherine hebben in het magazine The Lady een kleine advertentie gezet waarin ze aangeven een hulp te zoeken voor hun statige landhuis Anmer Hall in Norfolk. Het magazine The Lady is van oudsher het medium om discreet personeel te zoeken. Het paar zoekt iemand die kan werken met kinderen en honden. De ervaren dienstbode moet discreet en loyaal zijn.

Tot de werkzaamheden behoren het schoonhouden van het huis, het wassen en strijken van kleding, het poetsen van zilver- en glaswerk, boodschappen doen en het ontvangen van koeriersdiensten. Prins William en hertogin Catherine hebben al een huishoudster op Kensington Palace in de persoon van Antonella Fresolone.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: