BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto en het Verhaal: Frans Looij

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brachten op 13 juni 2013 een bezoek aan Haarlem. Het koninklijk paar werd om 16:45 uur verwacht op de grote markt.

Bij aankomst liepen de koning en koningin via de oranje loper naar het stadhuis waar ze werden toegezongen door het Haarlemse mannenkoor Zang & Vriendschap. Vanaf het balkon van mijn kantoor had ik goed uitzicht en kon ik mooie foto's maken van koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

Frans Looij

 

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook