BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto en het Verhaal: Pieternella Boer

Elk jaar sta ik langs de route bij Koningsdag (voorheen Koninginnedag). Dit jaar hoop ik er ook weer bij te kunnen zijn. Ik heb veel met het koningshuis en dan met name koning Willem-Alexander en zijn gezin.

Tijdens de Koninginnedag in Limburg heb ik toenmalig prinses Máxima en de andere prinsessen een oranje nep tulp gegeven. Vooral prinses Mabel vond dat erg leuk. Later zag ik tijdens de uitzending van Blauw Bloed prinses Mabel met de tulp lopen.

Ik ben met meerdere leden van het koninklijk huis op de foto geweest. Zo ook met koning Willem-Alexander. De foto is gemaakt door koningin Máxima.

Pieternella Boer

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook