BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koning opent tentoonstelling ‘Geen nummers maar Namen’ in Verzetsmuseum Amsterdam

Koning Willem-Alexander opent woensdagmiddag 22 april 2015 de tentoonstelling ‘Geen nummers maar namen’ in het Verzetsmuseum Amsterdam. De tentoonstelling belicht Nederlandse politieke gevangenen die tijdens de Tweede Wereldoorlog gevangen zaten in concentratiekamp Dachau. Door jongeren geschreven biografieën van voormalig politieke gevangenen vormen het uitgangspunt van de tentoonstelling.

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook