BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningin Letizia verrast met korte coupe

Koningin Letizia heeft maandagavond voor een verrassing gezorgd. De Spaanse koningin verscheen namelijk met een heel nieuw kort kapsel op de rode loper voor een prijsuitreiking in Madrid.

De Spaanse krant El Mundo, die het nieuwe kapsel omschrijft als een 'elegante lange bob met een zijscheiding', heeft foto's van de nieuwe look van de koningin online gezet. Volgens de krant is het een modern kapsel dat meerdere beroemdheden, zoals Victoria Beckham, zich al lieten aanmeten.

Het is niet de eerste keer dat Letizia verrast met een nieuw kapsel. Ze liet haar lokken namelijk al eens eerder kort knippen, maar niet zo kort als nu.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: