BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningin Máxima bezoekt Week van de Ondernemer

Koningin Máxima bezoekt dinsdagmiddag 14 april in het Beatrix Theater in Utrecht de netwerkbijeenkomst Guts & Glory van Vrouwennetwerk VNO-NCW West, VNO-NCW en MKB-Nederland. Dat laat de Rijksvoorlichtingsdienst weten.

De bijeenkomst richt zich op de ontwikkeling van vrouwelijke ondernemers en managers uit het bedrijfsleven en maakt deel uit van het programma van de Week van de Ondernemer. Deze week wordt van maandag 13 tot en met donderdag 16 april in het Beatrix Theater gehouden. Het thema is leiderschap en het belang van zakelijke en persoonlijke groei.

Sprekers zijn onder anderen de voorzitter van VNO-NCW, Hans de Boer, en de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Jet Bussemaker. Koningin Máxima spreekt na afloop van de bijeenkomst op het netwerkplein van MKB-Nederland met enkele vrouwelijke ondernemers over hun ervaringen.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: