BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningin Máxima bij jubileum Stichting Vier het Leven

Koningin Máxima woont zondagmiddag 3 mei in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam het jubileum bij van het 10-jarig bestaan van Stichting Vier het Leven.

Vier het Leven zet zich in voor ouderen die ongewenst veel thuis zitten, omdat ze niet meer mobiel zijn. De vrijwilligers van de stichting nemen ouderen mee uit, naar theater, concert of film. De arrangementen zijn compleet verzorgd, inclusief vervoer. De stichting is gestart als een lokaal persoonlijk initiatief en uitgegroeid tot een landelijke goede doelen organisatie actief in meer dan 120 gemeenten. Sinds de oprichting zijn meer dan 60.000 ouderen een avond uit geweest.
 
Voor de jubileumviering heeft Herman van Veen het theaterconcert ‘De radiodagen’ samengesteld en geregisseerd, waarbij de ouderen kunnen meezingen.

Bron: RVD
 

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook