BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningin Silvia met prinses Madeleine naar Vaticaan

Koningin Silvia van Zweden en haar dochter prinses Madeleine met haar gezin gaan naar Vaticaanstad. Koningin Silvia en Madeleine nemen op maandag 27 april deel aan een seminar tegen mensenhandel en gaan vooraf op audiëntie bij de paus, maakte het Zweedse hof maandag bekend.

Paus Franciscus zal de Zweedse koningin, prinses Madeleine en haar man Christopher O'Neill en hun dochtertje prinses Leonore in de ochtend ontvangen. De middaguren besteden koningin Silvia en prinses Madeleine aan het seminar 'Mensenhandel met speciale aandacht voor kinderen' in het gebouw van de Pauselijke Academie van Wetenschappen.

De koningin zet zich met haar World Childhood Foundation in voor de bescherming van kinderen en strijdt tegen kindermisbruik en mensenhandel. Prinses Madeleine is ook actief voor de stichting van haar moeder.

Bron: ANP

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook