BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Margriet en Pieter naar 'Night of the Stars'

Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven schuiven maandagavond aan bij het traditionele galadiner 'Night of the Stars' in het Kurhaus in Scheveningen.

De jaarlijkse benefietavond wordt georganiseerd door de Holland America Friendship Foundation (HAFF) met Nederlandse en Amerikaanse gasten uit de politiek, het bedrijfsleven en de culturele sector.

De HAFF is in 2003 opgericht ter versterking van de vriendschapsbanden tussen beide landen via educatieve en culturele uitwisselingsprogramma's. Gastheer en gastvrouw van de avond zijn de Amerikaanse ambassadeur in Nederland, Timothy Broas en HAFF-voorzitter Karin Doeksen.

Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven zijn beschermpaar van de Netherlands-America Foundation te New York, die ook de banden tussen beide landen wil versterken door uitwisselingsprogramma's, op het gebied van kunst, wetenschap en onderwijs. Het jaarlijkse galadiner is de belangrijkste geldinzameling.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook